Ažuriranje brzine interneta

Internet speed update with Starlink

Ažuriranje brzine interneta sa Starlinkom

Ažuriranje internetske brzine sa Starlinkom . Od sada ćete biti zadovoljni brzinom veze na svjetsku mrežu tijekom našeg posjeta.

Dok se polako pripremamo za novu sezonu i laštimo posljednje sitnice oko i u kabini, zastali smo i pri brzini našeg interneta. Neki članovi tima koji rade i žive u kolibi tijekom sezone također žive tamo dolje u dolini. A sa životom dolaze prijatelji, partneri i djeca s kojima žele ostati povezani. Mi to, naravno, razumijemo. No, nažalost, naša planinarska koliba nalazi se na inače lijepom mjestu, sa svih strana okružena planinama, a samim time i s čarobnim, ako ne i najljepšim pogledom na Vršič i Prisank. Ali ima i svoju manu koja se uglavnom očituje u lošem internetskom i mobilnom signalu te, logično, sporom internetu.

Pojede se puno zabranjenog voća.

Priznajemo da nismo ljubitelji satelita i ljudskog ugađanja. I dalje tvrdimo da bismo noću u vrtu radije gledali u zvijezde nego u satelite. Ali ako su sateliti ionako već na nebu, a mi možemo istovremeno razmaziti kolege i goste, to ćemo računati kao dvostruku pobjedu. Od sada ćete biti zadovoljni brzinom veze na svjetsku mrežu tijekom našeg posjeta.