Ažuriranje brzine interneta

Internet speed update with Starlink

Ažuriranje brzine interneta

Ažuriranje brzine interneta sa Starlinkom

Ažuriranje internetske brzine sa Starlinkom . Od sada ćete biti zadovoljni brzinom veze na svjetsku mrežu tijekom našeg posjeta.

Ažuriranje brzine interneta

Dok se polako pripremamo za novu sezonu i laštimo posljednje sitnice oko i u kabini, zastali smo i pri brzini našeg interneta. Neki članovi tima koji rade i žive u kolibi tijekom sezone također žive tamo dolje u dolini. A sa životom dolaze prijatelji, partneri i djeca s kojima žele ostati povezani. Mi to, naravno, razumijemo. No, nažalost, naša planinarska koliba nalazi se na inače lijepom mjestu, sa svih strana okružena planinama, a samim time i s čarobnim, ako ne i najljepšim pogledom na Vršič i Prisank. No, ima i nedostataka koji se uglavnom očituju u lošem internetskom i mobilnom signalu te, logično, sporom internetu.

Pojede se puno zabranjenog voća.

Priznajemo da nismo ljubitelji satelita i ljudskog ugađanja. I dalje tvrdimo da bismo noću u vrtu gledali u zvijezde umjesto u satelite . Ali ako su sateliti ionako već na nebu, a mi možemo istovremeno razmaziti kolege i goste, to ćemo računati kao dvostruku pobjedu. Od sada ćete biti zadovoljni brzinom veze na World Wide Web tijekom našeg posjeta.

Nikad ne reci nikad.

Internet speed update Starlink
Internet speed update Starlink

Ažuriranje brzine interneta Starlink

Brzi internet

Starlink je satelitski internetski konstelacijski projekt koji je razvio SpaceX za pružanje brzog pristupa nedovoljno opsluženim i udaljenim područjima diljem svijeta. Projekt uključuje lansiranje tisuća malih satelita u nisku Zemljinu orbitu, stvarajući mrežu koja može isporučiti internetsku vezu čak i najudaljenijim lokacijama. Starlink ima za cilj ponuditi širokopojasnu internetsku uslugu s malom latencijom i velikom propusnošću, premošćujući digitalni jaz i omogućujući globalnu povezanost. Starlink je sada počeo nuditi svoje usluge u odabranim regijama i nastavlja širiti svoje područje pokrivenosti.

Smještaj u planinarskom domu

Izleti i planinarenja na karti

Izleti i planinarenja na karti

Slovenia (hr) Placeholder
Slovenia (hr)

Vaše sljedeće odredište u Sloveniji?

Erjavceva mountain hut at Vrsic pass in summer

Erjavčeva planinarska kuća radi cijelu godinu. Rezervirajte svoj boravak i provedite neko vrijeme u prirodnom raju Nacionalnog parka Triglav (UNESCO) u blizini Kranjske Gore na planinskom prijevoju Vršič u srcu Nacionalnog parka Triglav.

Rezervirajte svoj boravak
Send this to a friend