Dođi da se odmoriš

Come to rest promo video

Dođite na odmor između Kranjske gore i Trente

Dođite na odmor između Kranjske gore i Trente

Pozivamo vas na izlet i istraživanje u Erjavčevu planinarsku kuću u srcu Nacionalnog parka Triglav . Otvoreni smo gotovo svaki dan u godini, na idiličnom mjestu između bezbrojnih polazišta za izlete i divljenje prirodnim ljepotama, povijesnim znamenitostima i skrivenim kutcima koje morate vidjeti u okolici.

Erjavčeva planinarska kuća na 1525 metara od 1901.

Dođi da se odmoriš. Dođite u prirodu.

Doživite mir u Erjavčevom planinarskom domu na prijevoju Vršič

Otkrijte Serenity u srcu Julijskih Alpa

Zakoračite u svijet bezvremenske ljepote i gostoljubivosti bez premca u Erjavčevom planinarskom domu, smještenom na vrhu legendarnog prijevoja Vršič na 1525 metara nadmorske visine. Od 1901. godine naše planinsko utočište je cijenjeno utočište za avanturiste i ljubitelje prirode koji traže utjehu usred surove veličanstvenosti Alpa.

Zagrlite raskoš prirode

Okružena visokim vrhovima i bujnim alpskim livadama, Erjavčeva planinarska koliba nudi utočište kao nijedna druga. Bilo da istražujete vijugave staze ili jednostavno uživate u panoramskim vidicima, svaki je trenutak prožet esencijom prirodnog čuda i mira.

Prepustite se planinskom gostoprimstvu

Dok sunce zalazi iza planina, okupite se sa starim i novim prijateljima kako biste podijelili priče, nasmijali se i obilni obroci napravljeni od najboljih lokalnih sastojaka. Ugodne večeri uz pucketajuću vatru pozivaju vas da uživate u jednostavnim užicima planinskog života i stvorite trajna sjećanja usred alpskog krajolika.

Vaše putovanje čeka

Pridružite nam se na nezaboravnom bijegu u Erjavčevu planinsku kolibu, gdje svaki udah slavi život, ljubav i bezgraničnu ljepotu prirodnog svijeta. Rezervirajte svoje mjesto već danas i krenite na putovanje u mir na prijevoju Vršič .

Pozivamo goste da u nacionalnom parku i njegovoj okolici ostanu najmanje tri dana. Vodimo vas na skrivena mjesta netaknute prirode koja će vam vratiti energiju i pokrenuti krv. Sigurno ćete se opustiti i pamtiti svoj posjet do kraja života.

Erjavčeva planinarska kuća – Dođite se odmoriti

Smještaj u planinarskom domu

Izleti i planinarenja na karti

Izleti i planinarenja na karti

Slovenia (hr) Placeholder
Slovenia (hr)

Vaše sljedeće odredište u Sloveniji?

Erjavceva mountain hut at Vrsic pass in summer

Erjavčeva planinarska kuća radi cijelu godinu. Rezervirajte svoj boravak i provedite neko vrijeme u prirodnom raju Nacionalnog parka Triglav (UNESCO) u blizini Kranjske Gore na planinskom prijevoju Vršič u srcu Nacionalnog parka Triglav.

Rezervirajte svoj boravak
Send this to a friend