Popust za članove Alpinističkog društva

Koje planinarske udruge su ovdje obuhvaćene? Da li samo slovensko društvo ima popust ili članovi austrijskog, njemačkog i drugih društava također dobivaju popust? Ovdje nudimo popuste za spavanje za sve članove Alpinskih udruženja zemalja: Slovenija Hrvatska Bosna i Hercegovina Srbija Austrija Njemačka i mnoge druge.

Cijene

Neki od vaših cijena su viši od očekivanih. Zašto? Mi smo planinska kuća na 1525 metara nadmorske visine, otvorena tijekom cijele godine. Grijemo kuću cijele godine, čak i ljeti. Zbog toga reguliramo cijene s obzirom na grijanje planinarske kuće.

Veličina sobe

Planinske kuće u Sloveniji su osmišljene kao skloništa, a ne kao današnji hoteli. Sobe su male i skromno opremljene, ali više nego dovoljne za ugodan san i odmor. Skromne sobe iznutra, a prekrasna priroda izvana.

Spori Wi-Fi i nema signala za mobitel.

Može biti loš ili čak nikakav signal za mobitel. Internet je i dalje luksuz u nacionalnom parku na 1525 metara nadmorske visine. Imamo internet, ali je spor i ponekad nepouzdan. Elon Musk još nije ovdje, ali radije promatramo zvijezde nego njegove satelite za Wi-Fi.

Zanimljiva činjenica

Zanimljiva činjenica: Na ulazu se nalazi planinarska knjiga. Uobičajeno je da svaki posjetitelj potpiše i upiše smjer odakle dolaze i kamo idu u planinarsku knjigu. Ta stara navika također potječe od traženja nestalih osoba u slučaju da se izgubite ili ozlijedite negdje na putu ili u planinama. Zanimljiva činjenica: Planinarski domovi koji su upisani u[ … ]

Wi-Fi

Korisnik: EKV-guest Korisnik: EKV Lozinka: (nema)   Samo da znate, internet je još uvijek luksuz u nacionalnom parku na 1525 metara nadmorske visine. Imamo internet, ali je spor i ponekad teško ga je koristiti. Elon Musk još nije ovdje; još uvijek radije promatramo zvijezde, a ne njegove satelite.

Tuš

S obzirom na nedostatak vode u nacionalnom parku, moramo štedjeti vodu u svakom koraku. Molimo vas da mudro koristite žetone za tuširanje i zaustavite vodu između pranja kose i sapuna. U slučaju gužve, dodatni tuševi u podrumu su također dostupni. Možete li zatražiti kod za otključavanje vrata od osoblja planinarskog doma? Ručnici se mogu osigurati[ … ]

Postanite detektiv

Ako primijetite da vam je ponestalo toaletnog papira ili da vidite prljavštinu u toaletima ili tuševima, ljubazno molimo da obavijestite osoblje planinarske kuće. Mi čistimo planinsku kuću nekoliko puta dnevno, ali ne koristimo uvijek sanitarije pa nam je važno da nas obavijestite kada primijetite prljavštinu.

WC

Toaleti na prvom katu su dostupni gostima koji spavaju u planinskom skloništu. U slučaju gužve, dodatne kupaonice u podrumu također su dostupne. Za kod za vrata pitajte osoblje planinarskog doma.