Fotogalerije Nacionalnog parka Triglav s planinskog prijelaza Vršič između Kranjske Gore , doline Trente , rijeke Soče i Bovca . To je destinacija koju morate posjetiti ako ste u blizini i želite vidjeti jedan od najljepših prirodnih predjela, ne samo u Sloveniji nego iu svijetu.

360 panoramski pogled

Different weather condition

Fotogalerije Nacionalnog parka Triglav

Zima na prijevoju Vršič

Fotogalerije Nacionalnog parka Triglav

Ljeto na prijevoju Vršič

Fotogalerije Nacionalnog parka Triglav

Jesen i proljeće na Vršiču

Fotogalerije Nacionalnog parka Triglav

Erjavčev planinarski dom

Smještaj u Erjavčevom planinarskom domu

Kad je cesta ljeti otvorena, mi smo više restoran sa savršenim pogledom i puno soba. Zimi se vraćamo kada je cesta zatvorena zbog snijega, te postajemo jedina planinarska kuća otvorena na prijevoju Vršič. Međutim, uložili smo mnogo truda u pružanje mješovite usluge objema vrstama posjetitelja. Redovni turizam ljeti i planine izvan ljetne sezone, posebno zimi, s modernim privatnim sobama i spavaonicama.

Private rooms and shared beds in Erjavčeva mountain hut,

Galerija doručka u Erjavčevom planinarskom domu

U planinama je doručak kamen temeljac pripreme i prehrane za avanturiste. Služi kao vitalni izvor energije, obnavlja zalihe iscrpljene tijekom noći i daje tijelu gorivo za rigorozne aktivnosti poput planinarenja, penjanja ili skijanja. Obilni doručak pomaže u regulaciji tjelesne temperature u prohladnim planinskim jutrima, osiguravajući toplinu i udobnost dok istraživači zalaze na neravan teren.

Štoviše, doručak poboljšava mentalni fokus, kritičan za snalaženje po strmim padinama, procjenu rizika i donošenje dobrih odluka usred nepredvidivih vremenskih uvjeta. Dijeljenje obroka prije polaska na put također potiče prijateljstvo među kolegama avanturistima, gradeći povjerenje i solidarnost koja je neophodna za sigurno istraživanje planina. S pravom kombinacijom ugljikohidrata, proteina i hranjivih tvari, doručak priprema pojedince za fizičke i mentalne izazove planinskih avantura, pridonoseći nezaboravnom i korisnom iskustvu u veličanstvenim visinama.

Smještaj u planinarskom domu

Izleti i planinarenja na karti

Izleti i planinarenja na karti

Slovenia (hr) Placeholder
Slovenia (hr)

Vaše sljedeće odredište u Sloveniji?

Erjavceva mountain hut at Vrsic pass in summer

Erjavčeva planinarska kuća radi cijelu godinu. Rezervirajte svoj boravak i provedite neko vrijeme u prirodnom raju Nacionalnog parka Triglav (UNESCO) u blizini Kranjske Gore na planinskom prijevoju Vršič u srcu Nacionalnog parka Triglav.

Rezervirajte svoj boravak