Galerije fotografija netaknute prirode Nacionalnog parka Triglav s planine Vršič prolaze između Kranjske Gore, doline Trente, rijeke Soče i Bovca. To je destinacija koju morate posjetiti ako ste u blizini i želite vidjeti jedan od najljepših prirodnih predjela, ne samo u Sloveniji nego iu svijetu.

360 panoramski pogled

Different weather condition

Zima na prijevoju Vršič

Ljeto na prijevoju Vršič

Jesen i proljeće na Vršiču

Erjavčeva planinska koča

Smještaj u planinskom domu Erjavčeva koča

Kad je cesta ljeti otvorena, mi smo više restoran sa savršenim pogledom i puno soba. Zimi se vraćamo kada je cesta zatvorena zbog snijega, te postajemo jedina planinarska kuća otvorena na prijevoju Vršič. Međutim, uložili smo mnogo truda u pružanje mješovite usluge objema vrstama posjetitelja. Redovni turizam ljeti i planine izvan ljetne sezone, posebno zimi, s modernim privatnim sobama i spavaonicama.

Renovated in 2023

Galerija doručka u Erjavčevoj planinarskoj kući

U planinama je doručak kamen temeljac pripreme i prehrane za avanturiste. Služi kao vitalni izvor energije, obnavlja zalihe iscrpljene tijekom noći i daje tijelu gorivo za rigorozne aktivnosti poput planinarenja, penjanja ili skijanja. Obilni doručak pomaže u regulaciji tjelesne temperature u prohladnim planinskim jutrima, osiguravajući toplinu i udobnost dok istraživači zalaze na neravan teren.

Štoviše, doručak poboljšava mentalni fokus, kritičan za snalaženje po strmim padinama, procjenu rizika i donošenje dobrih odluka usred nepredvidivih vremenskih uvjeta. Dijeljenje obroka prije polaska na put također potiče prijateljstvo među kolegama avanturistima, gradeći povjerenje i solidarnost koja je neophodna za sigurno istraživanje planina. S pravom kombinacijom ugljikohidrata, proteina i hranjivih tvari, doručak priprema pojedince za fizičke i mentalne izazove planinskih avantura, pridonoseći nezaboravnom i korisnom iskustvu u veličanstvenim visinama.