Kako doći na Vršič izvan sezone

Doći do Vršiča? Kako doći do Vršiča izvan sezone - prevoz.org

Kako doći na Vršič izvan sezone

Kako doći na Vršič izvan sezone

Kako doći na Vršič izvan sezone

Izvan ljetne sezone, kada autobus iz Kranjske Gore još ne vozi na Vršič, zna biti zabavno.

Ako želite ići na Vršič izvan ljetne sezone, a ne želite hodati od Kranjske Gore do Vršiča, možete doživjeti zabavno iskustvo. No, to može biti i pravi izazov za one koji u Kranjsku Goru putuju iz obližnjih zračnih luka ( Trst , Ljubljana-Brnik , Zagreb i Klagenfurt ). Veze mogu biti prilično izazovne i teške, posebno izvan ljetne sezone.

RED AUTOBUSA

Osim autobusa iz Ljubljane za Kranjsku Goru, koji vozi prilično redovito, iz Kranjske Gore morate nastaviti pješice, taksijem ili autostopom. Zimi možemo ponuditi i prijevoz motornim sanjkama.

Autobusni vozni red možete preuzeti ovdje .

Očuvanje resursa

Inače, postoji alternativa koju lokalno stanovništvo u Sloveniji koristi kao društveni prijevoz. Kada netko nekamo ide i želi nekoga povesti sa sobom, to objavi na stranici prevoz.org .

Na ovoj stranici možete unijeti željenu lokaciju polaska i dolaska, kao i datum putovanja. Ako je slična vožnja dostupna, koštat će vas samo nekoliko eura. Ovo je pouzdan način putovanja po Sloveniji. Potrebno je poslati SMS poruku ili nazvati prijevoznika kako bi dogovorili točnu lokaciju gdje će vas pokupiti.

Tijekom putovanja vrijeme možete iskoristiti i za razgovor o mjestima koja želite posjetiti i lokalnim atrakcijama. Na kraju putovanja morate se dogovoriti i gdje će vas ostaviti.

Također predlažemo da dan prije polaska još jednom provjerite s vozačem vrijedi li dogovor. Bolje spriječiti nego liječiti.

Smještaj u planinarskom domu

Izleti i planinarenja na karti

Izleti i planinarenja na karti

Slovenia (hr) Placeholder
Slovenia (hr)

Vaše sljedeće odredište u Sloveniji?

Erjavceva mountain hut at Vrsic pass in summer

Erjavčeva planinarska kuća radi cijelu godinu. Rezervirajte svoj boravak i provedite neko vrijeme u prirodnom raju Nacionalnog parka Triglav (UNESCO) u blizini Kranjske Gore na planinskom prijevoju Vršič u srcu Nacionalnog parka Triglav.

Rezervirajte svoj boravak
Send this to a friend