Ljetovanje u Erjavčevoj

Zimske počitnice na Erjavčevi koči

Ljetovanje u Erjavčevoj

Iza nas je druga sezona, a uskoro će biti i druga godina otkako smo ponosni stanari Erjavčeve planinarske kuće . Vrijeme leti, a mi u tome neizmjerno uživamo. Obnova vikendice napreduje, a većina naših gostiju je oduševljena. Nakon obnovljene stolarije i prvog kata, uskoro će na red doći i obnova podruma te zamjena krovišta. Krov trenutno prokišnjava na nekoliko mjesta. I dalje smo ponosni što smo domaćini i rado Vas pozivamo u našu legendarnu Erjavčevu.

Glavni dio ljetne sezone polako se bliži kraju, a mi već razmišljamo o zimskim aktivnostima u Erjavčevoj kućici.

Istini za volju, svi moramo priznati, iako s gorkim okusom, da su stranci ti koji nam plaćaju račune, a većina razgovora u vikendici postaje sve manje slovenski.

Prošle smo godine razmišljali o tome da neke ranjive skupine izvan sezone pozovemo u Erjavčevu i da ih ugostimo besplatno. Nažalost, ove godine imamo još više razloga za to, zbog podivljale prirode i poplava koje su se dogodile.

Holidays at Erjavčeva

Stoga ćemo organizirati zimovanje između siječnja i ožujka 2023. godine uz besplatan smještaj u Erjavčevoj za djecu, i to:

  • Za obitelji koje su pretrpjele poplave i odgodile godišnji odmor ove godine.
  • Za obitelji koje surađuju s PD Jesenice , iz Jesenica ili okolice koje si zbog materijalne situacije ne mogu priuštiti ljetovanje.
Holidays at Erjavčeva

Praznike ćemo provesti u prirodi iu stilu prikladnom za planinsku vikendicu zimi. Jedini uvjet je da ćemo provoditi vrijeme zajedno bez bežičnih mreža, mobitela, računala ili moderne opreme. Umjesto u ekrane, gledat ćemo u zvijezde, igrati se na snijegu, grijati uz ognjište i zajedno igrati društvene igre.

Svoju prijavu možete poslati putem obrasca, ali ne zaboravite uključiti:

  • Broj ljudi
  • Zašto biste trebali biti izabrani
Holidays at Erjavčeva hut

    Prijave primamo do 1. studenog 2022. Svi dobitnici bit će obaviješteni e-poštom.