PRIVATNA SOBA #1

Privatna soba #1 je četverokrevetna soba. U sobi se nalaze četiri kreveta za jednu osobu. Ta se soba nalazi na prvom katu i dijeli zajedničke toalete i tuš s ostalim gostima. Prvi kat je kompletno renoviran u studenom 2022. godine.

Pogled u sobu #1

PRIVATNA SOBA #2

Privatna soba #2 jedina je soba s pet kreveta. U sobi se nalazi pet kreveta za jednu osobu. Ta se soba nalazi na prvom katu i dijeli zajedničke toalete i tuš s ostalim gostima. Prvi kat je kompletno renoviran u studenom 2022. godine.

Pogled u sobu #2

Privatna soba #3

Privatna soba #3 je jedina dvokrevetna soba. U sobi su dva odvojena kreveta. Ta se soba nalazi na prvom katu i dijeli zajedničke toalete i tuš s ostalim gostima. Prvi kat je kompletno renoviran u studenom 2022. godine.

Pogled u sobu #3

Privatna soba #4

Privatna soba #4 je četverokrevetna soba. U sobi se nalaze četiri kreveta za jednu osobu. Ta se soba nalazi na prvom katu i dijeli zajedničke toalete i tuš s ostalim gostima. Prvi kat je kompletno renoviran u studenom 2022. godine.

Pogled u sobu #4

Privatna soba #5

Privatna soba #5 ima tri kreveta za jednu osobu, dva na krevetu na kat. Ta se soba nalazi na prvom katu i dijeli zajedničke toalete i tuš s ostalim gostima. Prvi kat je kompletno renoviran u studenom 2022. godine.

Pogled u sobu #5

Privatna soba #6

Privatna soba #6 ima tri odvojena kreveta. Ta se soba nalazi na prvom katu i dijeli zajedničke toalete i tuš s ostalim gostima. Prvi kat je kompletno renoviran u studenom 2022. godine.

Pogled u sobu #6

Privatna soba #7

Privatna soba #7 je mala jednokrevetna soba. Ta se soba nalazi na prvom katu i dijeli zajedničke toalete i tuš s ostalim gostima. Prvi kat je kompletno renoviran u studenom 2022. godine.

Pogled u sobu #7

Privatna soba #8

Privatna soba #8 ima tri odvojena kreveta, dva na krevetu na kat. Ta se soba nalazi na prvom katu i dijeli zajedničke toalete i tuš s ostalim gostima. Prvi kat je kompletno renoviran u studenom 2022. godine.

Pogled u sobu #8

Privatna soba #9

Privatna soba #9 je četverokrevetna soba. U sobi se nalaze četiri kreveta za jednu osobu. Ta se soba nalazi na prvom katu i dijeli zajedničke toalete i tuš s ostalim gostima. Prvi kat je kompletno renoviran u studenom 2022. godine.

Pogled u sobu #9

Privatna soba #10

Privatna soba #10 je mala jednokrevetna soba. Ta se soba nalazi na prvom katu i dijeli zajedničke toalete i tuš s ostalim gostima. Prvi kat je kompletno renoviran u studenom 2022. godine.

Pogled u sobu #10

Privatna soba #GRS

Privatna soba GRS je četverokrevetna soba. U sobi su četiri kreveta za jednu osobu, dva na krevetu na kat. GRS (Gorska Reševalna Služba) ili MRS na engleskom (Mountain Rescue Service) nam govori da je ova prostorija rezervirana za hitne slučajeve. Ta se soba nalazi na prvom katu i dijeli zajedničke toalete i tuš s ostalim gostima. Prvi kat je kompletno renoviran u studenom 2022. godine.

Pogled u sobu GRS

Mješovita spavaonica #D20

Spavaonica #D20 nalazi se na drugom mansardnom katu s desne strane kolibe i sadrži 15 kreveta u jednoj sobi. Također dijeli zajedničke toalete i tuš s ostalim gostima.

Pogled u sobu #D20
Dormitory beds in Erjavčeva's mountain hut @ Vršič pass

Mješovita spavaonica #L20

Spavaonica #L20 nalazi se na drugom mansardnom katu s lijeve strane kolibe i sadrži deset kreveta u dvije sobe. Također dijeli zajedničke toalete i tuš s ostalim gostima.

Pogled u sobu #L20

MULTIMEDIJALNA UČIONICA

Svojim gostima možemo ponuditi i učionicu s projektorom i platnom koja može primiti 30-ak osoba za razne prigode i edukacije ili samo za druženje po lošem vremenu.

Vidi više
Classroom in Erjavčeva's mountain hut @ Vršič pass

Najnoviji postovi

Očekuju vas bezbrojne prilike za opuštanje i istraživanje prirode jer se nalazite u našem najljepšem nacionalnom parku.

Vijesti i putovanja
Klizište na Vršiču

Klizište na Vršiču. To što je vrijeme nepredvidivo, pa čak i kraj travnja, ne znači[ ... ]

Živite i radite u Erjavčevom domu

Jeste li ikada sanjali da živite u Nacionalnom parku i tamo radite? Živi i radi[ ... ]

Sto godina Erjavčeve kolibe na Vršiču

Sto godina Erjavčeve koče na prijevoju Vršić - bogata povijest planinarske ispostave koja radi tijekom[ ... ]

Erjavčeva planinska koča logo

Erjavčeva planinska koča logo. Podijelite link www.erjavcevakoca.hr ili objavite logo planinske kuće Erjavčeva na svojoj[ ... ]

Dolina rijeke Soče

Dolina rijeke Soče izvire u dolini Trente u Julijskim Alpama u sjeverozapadnoj Sloveniji, na nadmorskoj[ ... ]

Planinarenje s profesionalnim planinarom

Da biste izbjegli sve, pa i smrtonosne greške koje možete napraviti, preporučujemo da unajmite profesionalnog[ ... ]

Vremena planinskih koč se mijenjaju

Vremena planinskih koč se mijenjaju. Čak i ovaj post je napisan pomoću računalnog AI, bilo[ ... ]

Vremenska prognoza za Vršič.

Dobijte izravnu vremensku informaciju o vremenu na prijevoju Vršič. Sve pouzdane meteorološke usluge su na[ ... ]

Ovdje ste dobrodošli

Priuštite si opuštanje i planinarite. U Erjavčevoj kući na Vršiču, samo nekoliko koraka od Kranjske Gore, očekujemo vas u netaknutoj prirodi Triglavskog nacionalnog parka.