Rooms Erjavčeva mountain hut

PRIVATNA SOBA #1

Privatna soba #1 je četverokrevetna obiteljska soba. U sobi se nalaze četiri kreveta za jednu osobu. Ta se soba nalazi na prvom katu, te dijeli zajednički wc i tuš s ostalim gostima. Prvi kat je kompletno renoviran u studenom 2023. godine.

Pogled u sobu #1

PRIVATNA SOBA #2

Privatna soba br. 2 jedina je peterokrevetna obiteljska soba. U sobi se nalazi pet kreveta za jednu osobu. Ta se soba nalazi na prvom katu i dijeli zajednički wc i tuš s ostalim gostima. Prvi kat je kompletno renoviran u studenom 2023. godine.

Pogled u sobu #2

Privatna soba #3

Privatna soba broj 3 je jedina dvokrevetna soba. U sobi su dva odvojena kreveta. Ta se soba nalazi na prvom katu, te dijeli zajednički wc i tuš s ostalim gostima. Prvi kat je kompletno renoviran u studenom 2023. godine.

Pogled u sobu #3

Privatna soba #4

Privatna soba #4 je četverokrevetna obiteljska soba. U sobi se nalaze četiri kreveta za jednu osobu. Ta se soba nalazi na prvom katu, te dijeli zajednički wc i tuš s ostalim gostima. Prvi kat je kompletno renoviran u studenom 2023. godine.

Pogled u sobu #4

Privatna soba #5

Privatna soba #5 ima tri kreveta za jednu osobu, dva na krevetu na kat. Ta se soba nalazi na prvom katu i dijeli zajednički wc i tuš s ostalim gostima. Prvi kat je kompletno renoviran u studenom 2023. godine.

Pogled u sobu #5

Privatna soba #6

Privatna soba #6 ima tri odvojena kreveta. Ta se soba nalazi na prvom katu, te dijeli zajednički wc i tuš s ostalim gostima. Prvi kat je kompletno renoviran u studenom 2023. godine.

Pogled u sobu #6
erjavceva hut room 07

Privatna soba #7

Privatna soba #7 je mala jednokrevetna spavaća soba. Ta se soba nalazi na prvom katu, te dijeli zajednički wc i tuš s ostalim gostima. Prvi kat je kompletno renoviran u studenom 2023. godine.

Pogled u sobu #7

Privatna soba #8

Privatna soba #8 ima tri odvojena kreveta, dva na krevetu na kat. Ta se soba nalazi na prvom katu, te dijeli zajednički wc i tuš s ostalim gostima. Prvi kat je kompletno renoviran u studenom 2023. godine.

Pogled u sobu #8
Erjavčeva mountain hut room 8

Privatna soba #9

Privatna soba 9 je četverokrevetna. U sobi se nalaze četiri kreveta za jednu osobu. Ta se soba nalazi na prvom katu, te dijeli zajednički wc i tuš s ostalim gostima. Prvi kat je kompletno renoviran u studenom 2023. godine.

Pogled u sobu #9

Privatna soba #10

Privatna soba #10 je mala jednokrevetna spavaća soba. Ta se soba nalazi na prvom katu, te dijeli zajednički wc i tuš s ostalim gostima. Prvi kat je kompletno renoviran u studenom 2023. godine.

Pogled u sobu #10
erjavceva hut room GRS

Privatna soba #GRS

Privatna soba GRS je četverokrevetna soba. U sobi su četiri kreveta za jednu osobu, dva na krevetu na kat. GRS (Gorska Reševalna Služba), ili MRS na engleskom (Mountain Rescue Service), kaže nam da je ova prostorija rezervirana za hitne slučajeve. Ta se soba nalazi na prvom katu, te dijeli zajednički wc i tuš s ostalim gostima. Prvi kat je kompletno renoviran u studenom 2023. godine.

Pogled u sobu GRS

Mješovita spavaonica #D20

Spavaonica #D20 nalazi se na drugom mansardnom katu s desne strane kolibe i sadrži 15 kreveta u jednoj sobi. Također dijeli zajedničke toalete i tuš s ostalim gostima.

Pogled u sobu #D20
Dormitory beds in Erjavčeva's mountain hut @ Vršič pass

Mješovita spavaonica #L20

Spavaonica #L20 nalazi se na drugom mansardnom katu s lijeve strane kolibe i sadrži deset kreveta u dvije sobe. Također dijeli zajedničke toalete i tuš s ostalim gostima.

Pogled u sobu #L20

Sobe i smještaj u Erjavčevoj planinarskoj kući

Planinske kolibe bitan su dio slovenske planinske kulture. Raširene su po cijeloj zemlji, od nizinskih područja do visokih planina, pružajući utočište i opskrbu planinarima i planinarima. Svaka planinarska koliba ima svoju priču i šarm koji privlači posjetitelje, a istovremeno im nudi jedinstveno iskustvo planinskog života. Jedna od mogućnosti planinskih koliba je spavanje u privatnim sobama.

Spavanje u privatnim sobama u planinskim kolibama nudi nezaboravno iskustvo za posjetitelje koji traže više privatnosti i udobnosti tijekom svog planinskog putovanja. Privatne sobe omogućuju planinarima da se povuku i odmore nakon izazovnog dana u planinama. Također nude višu razinu intimnosti i udobnosti, što je ponekad dobrodošlo nakon dugog dana planinarenja.

Privatne sobe u planinskim kolibama obično imaju krevete ili prostirke za spavanje i osnovni namještaj, što omogućuje udoban smještaj. Iako mogu varirati u veličini i skromnosti, svaka soba ima svoj šarm i jedinstvenost, odražavajući okoliš i karakter kolibe. Omogućuju posjetiteljima opuštanje i odmor nakon planinskih avantura.

Privatne sobe u planinskim kolibama također nude više privatnosti i mira, što je posebno važno za one koji žele malo vremena sami ili trebaju tišinu za odmor i kontemplaciju. U ovim sobama posjetitelji mogu pronaći svoj osobni prostor za opuštanje, čitanje knjige ili uživanje u pogledu na planinski svijet kroz prozor.
Osim toga, privatne sobe u planinskim kolibama često su opremljene osnovnim sadržajima kao što su deke, jastuci i grijanje, što osigurava udoban smještaj tijekom svih godišnjih doba. Sobe su obično dobro održavane i čiste te posjetiteljima pružaju ugodan i opuštajući boravak tijekom posjeta planinskim domovima.

Spavanje u privatnim sobama u planinskim kolibama također može biti prilika za povezivanje s drugim posjetiteljima koji dijele isto životno okruženje. U tim prostorima mogu se razmjenjivati ​​iskustva, priče i savjeti, pridonoseći bogatijem i povezanijem iskustvu planinskog življenja.
Zaključno, spavanje u privatnim sobama u planinskim kolibama u Sloveniji jedinstveno je iskustvo koje nudi udobnost, privatnost i priliku za povezivanje s prirodom i drugim ljudima. Mnogim posjetiteljima ovaj dio doživljaja planine predstavlja dragocjeno vrijeme koje će zauvijek čuvati u sjećanju kao dio nezaboravnih trenutaka na planinskim vrhovima.

Najnoviji postovi

Očekuju vas bezbrojne prilike za opuštanje i istraživanje jer se nalazimo u najljepšem nacionalnom parku u Sloveniji.

Vijesti i putovanja
Snježna lavina

Snježna lavina na Vršiču. Vrijeme je nepredvidivo, a ni kraj travnja ne znači da na... ☘

Prijevoz Kranjska Gora – Vršič – Bovec

Kranjska Gora - Vršič - Bovec. Taksi, stopirajte, pješačite ili naručite vožnju motornim sanjkama. Također... ☘

Vodopad Boke

Vodopad Boka, veličanstveno čudo prirode smješteno u prekrasnim krajolicima Bovca u Sloveniji, dokaz je zadivljujuće... ☘

Dolina Triglavskih jezera

Dobro došli u dolinu Triglavskih jezera, skriveni dragulj u slovenskim veličanstvenim Julijskim Alpama.

Visoka peć

Visoka peč, što na engleskom znači "Visoka peć", jedan je od istaknutih vrhova u Julijskim... ☘

Vodopad Peričnik

Vodopad Peričnik, očaravajuće prirodno čudo smješteno unutar netaknutih krajolika Nacionalnog parka Triglav u Sloveniji.

Zašto posjetiti Sloveniju

Slovenija, smještena u srcu Europe, skriveni je dragulj koji čeka da ga otkriju putnici željni... ☘

Ne ostavljajte nikakav trag

Primjena načela Leave No Trace ključna je u planinama i svakom prirodnom okruženju kako bismo... ☘

Ovdje ste dobrodošli

Priuštite si opuštanje i planinarite. U Erjavčevom planinarskom domu na prijevoju Vršič , samo nekoliko koraka od Kranjske Gore , Bovca, doline Trente i rijeke Soče očekujemo vas u netaknutoj prirodi Triglavskog nacionalnog parka .