Private room number 1 in Erjavčeva's hut

PRIVATNA SOBA #1

Privatna soba #1 je četverokrevetna soba. U sobi se nalaze četiri kreveta za jednu osobu. Ta se soba nalazi na prvom katu i dijeli zajedničke toalete i tuš s ostalim gostima. Prvi kat je kompletno renoviran u studenom 2022. godine.

Pogled u sobu #1

PRIVATNA SOBA #2

Privatna soba #2 jedina je soba s pet kreveta. U sobi se nalazi pet kreveta za jednu osobu. Ta se soba nalazi na prvom katu i dijeli zajedničke toalete i tuš s ostalim gostima. Prvi kat je kompletno renoviran u studenom 2022. godine.

Pogled u sobu #2
Private room number 2 in Erjavceva hut 00
Private room number 3 in Erjavčeva's hut

Privatna soba #3

Privatna soba #3 je jedina dvokrevetna soba. U sobi su dva odvojena kreveta. Ta se soba nalazi na prvom katu i dijeli zajedničke toalete i tuš s ostalim gostima. Prvi kat je kompletno renoviran u studenom 2022. godine.

Pogled u sobu #3

Privatna soba #4

Privatna soba #4 je četverokrevetna soba. U sobi se nalaze četiri kreveta za jednu osobu. Ta se soba nalazi na prvom katu i dijeli zajedničke toalete i tuš s ostalim gostima. Prvi kat je kompletno renoviran u studenom 2022. godine.

Pogled u sobu #4
Private room number 5 in Erjavčeva's hut

Privatna soba #5

Privatna soba #5 ima tri kreveta za jednu osobu, dva na krevetu na kat. Ta se soba nalazi na prvom katu i dijeli zajedničke toalete i tuš s ostalim gostima. Prvi kat je kompletno renoviran u studenom 2022. godine.

Pogled u sobu #5

Privatna soba #6

Privatna soba #6 ima tri odvojena kreveta. Ta se soba nalazi na prvom katu i dijeli zajedničke toalete i tuš s ostalim gostima. Prvi kat je kompletno renoviran u studenom 2022. godine.

Pogled u sobu #6
Private room number 6 in Erjavčeva's hut
Private room number 7 in Erjavčeva's hut

Privatna soba #7

Privatna soba #7 je mala jednokrevetna soba. Ta se soba nalazi na prvom katu i dijeli zajedničke toalete i tuš s ostalim gostima. Prvi kat je kompletno renoviran u studenom 2022. godine.

Pogled u sobu #7

Privatna soba #8

Privatna soba #8 ima tri odvojena kreveta, dva na krevetu na kat. Ta se soba nalazi na prvom katu i dijeli zajedničke toalete i tuš s ostalim gostima. Prvi kat je kompletno renoviran u studenom 2022. godine.

Pogled u sobu #8
Private room number 8 in Erjavčeva's hut
Private room number 9 in Erjavčeva's hut

Privatna soba #9

Privatna soba #9 je četverokrevetna soba. U sobi se nalaze četiri kreveta za jednu osobu. Ta se soba nalazi na prvom katu i dijeli zajedničke toalete i tuš s ostalim gostima. Prvi kat je kompletno renoviran u studenom 2022. godine.

Pogled u sobu #9

Privatna soba #10

Privatna soba #10 je mala jednokrevetna soba. Ta se soba nalazi na prvom katu i dijeli zajedničke toalete i tuš s ostalim gostima. Prvi kat je kompletno renoviran u studenom 2022. godine.

Pogled u sobu #10
Private room number 10 in Erjavčeva's hut
Private room number GRS in Erjavčeva's hut

Privatna soba #GRS

Privatna soba GRS je četverokrevetna soba. U sobi su četiri kreveta za jednu osobu, dva na krevetu na kat. GRS (Gorska Reševalna Služba) ili MRS na engleskom (Mountain Rescue Service) nam govori da je ova prostorija rezervirana za hitne slučajeve. Ta se soba nalazi na prvom katu i dijeli zajedničke toalete i tuš s ostalim gostima. Prvi kat je kompletno renoviran u studenom 2022. godine.

Pogled u sobu GRS

Mješovita spavaonica #D20

Spavaonica #D20 nalazi se na drugom mansardnom katu s desne strane kolibe i sadrži 15 kreveta u jednoj sobi. Također dijeli zajedničke toalete i tuš s ostalim gostima.

Pogled u sobu #D20
Dormitory beds in Erjavčeva's mountain hut @ Vršič pass

Mješovita spavaonica #L20

Spavaonica #L20 nalazi se na drugom mansardnom katu s lijeve strane kolibe i sadrži deset kreveta u dvije sobe. Također dijeli zajedničke toalete i tuš s ostalim gostima.

Pogled u sobu #L20

MULTIMEDIJALNA UČIONICA

Svojim gostima možemo ponuditi i učionicu s projektorom i platnom koja može primiti 30-ak osoba za razne prigode i edukacije ili samo za druženje po lošem vremenu.

Vidi više
Classroom in Erjavčeva's mountain hut @ Vršič pass

Ovdje ste dobrodošli

Priuštite si opuštanje i planinarite. U Erjavčevoj kući na Vršiču, samo nekoliko koraka od Kranjske Gore, očekujemo vas u netaknutoj prirodi Triglavskog nacionalnog parka.