Pogrešni podaci Google karata

Wrong Google Maps information

Pogrešni podaci Google karata

Pogrešni podaci Google karata

Google doista može biti izvrstan servis, ali ove godine bilježimo porast netočnih informacija pa se pribjegava klasičnim načinima informiranja.

Pozor putnicima: Upozorenje o zatvaranju ceste za prijevoj Vršič

Poštovani posjetitelji, putnici i gosti,

Obavještavamo Vas da postoji mogućnost odstupanja u informacijama Google Mapsa i Google Traffica u vezi zatvorene ceste na prijevoju Vršič. Kao rezultat toga, toplo vam savjetujemo da budete oprezni i razmotrite alternativne izvore za ažurirane informacije o zatvaranju cesta prije planiranja vašeg putovanja.

Vaša sigurnost i praktičnost naši su glavni prioriteti i razumijemo važnost pouzdanih informacija o putovanju, posebno kada se krećete planinskim terenom. Iako nastojimo pružiti točne smjernice, preporučujemo da još jednom provjerite s lokalnim vlastima ili pouzdanim izvorima najnovije informacije o zatvaranju cesta i ažuriranim uvjetima.

Ako naiđete na bilo kakve poteškoće ili trebate pomoć pri ponovnoj provjeri statusa ceste, ne ustručavajte se kontaktirati nas izravno na. Naš tim vam je na raspolaganju za pružanje smjernica i podrške kako bi vam osigurali nesmetano iskustvo putovanja bez muke.

Zahvaljujemo vam na pažnji koju ste posvetili ovom pitanju i cijenimo vaše razumijevanje dok radimo na rješavanju svih potencijalnih izazova povezanih sa zatvaranjem ceste na prijevoju Vršič.

Topli pozdravi,

Ekipa Erjavčeve planinarske kuće

Pogrešni podaci Google karata

Najčešća dezinformacija na Google Mapsu je da je cesta od Kranjske Gore preko Vršiča zatvorena i da je do nas potrebno obići Italiju, što produžuje put za sat do dva. Obično su ti podaci netočni, jer je cesta otvorena, normalno prohodna ili prohodna sa zimskom opremom.

Stoga nemojte bespogovorno vjerovati Googleu. Kako bismo izbjegli krive informacije Google Maps-a, stanje na cesti na Vršiču redovito objavljujemo na našim kanalima:

Web stranica:

Stanje na cestama preko prijevoja Vršič

Twitter / X:

Erjavčeva koliba Twitter / X profil

YouTube player
YouTube player

Smještaj u planinarskom domu

Izleti i planinarenja na karti

Izleti i planinarenja na karti

Slovenia (hr) Placeholder
Slovenia (hr)

Vaše sljedeće odredište u Sloveniji?

Erjavceva mountain hut at Vrsic pass in summer

Erjavčeva planinarska kuća radi cijelu godinu. Rezervirajte svoj boravak i provedite neko vrijeme u prirodnom raju Nacionalnog parka Triglav (UNESCO) u blizini Kranjske Gore na planinskom prijevoju Vršič u srcu Nacionalnog parka Triglav.

Rezervirajte svoj boravak
Send this to a friend