Politika privatnosti

Tko smo mi

Naša web adresa je https://www.erjavcevakoca.hr.

Komentari

Kada posjetitelji ostavljaju komentare na web stranici, prikupljamo podatke prikazane u obrascu za komentare, kao i IP adresu posjetitelja i niz korisničkih agenata preglednika radi pomoći u otkrivanju neželjene pošte. Nakon što odobrite svoj komentar, vaša slika profila bit će vidljiva javnosti u kontekstu vašeg komentara.

Anonimizirani niz stvoren od vaše e-mail adrese (također nazvan hash) može se dostaviti Gravatar usluzi kako bi se vidjelo koristite li ju. Privatnost Gravatar usluge dostupna je ovdje: https://automattic.com/privacy/.

Medij

Ako prenesete slike na web stranicu, trebali biste izbjegavati prijenos slika koje sadrže ugrađene podatke o lokaciji (EXIF GPS). Posjetitelji mogu preuzeti i izvući bilo koje podatke o lokaciji iz slika na web stranici. Možete prenositi samo slikovni materijal za koji posjedujete autorska prava.

Kolačići

Ako ostavite komentar na našoj stranici, možete se prijaviti za spremanje svog imena, e-pošte i web stranice u kolačiće. Ovo je za vašu udobnost, tako da ne morate ponovno unijeti svoje podatke kada ostavite drugi komentar. Ovi kolačići će trajati jednu godinu.

Ako posjetite našu stranicu za prijavu, postavit ćemo privremeni kolačić kako bismo utvrdili prihvaća li vaš preglednik kolačiće. Ovaj kolačić ne sadrži osobne podatke i briše se kada ugasite preglednik.

Kada se prijavite, postavit ćemo nekoliko kolačića kako bismo spremili vaše informacije za prijavu i vaše odabire prikaza zaslona. Kolačići za prijavu traju dva dana, a kolačići za opcije zaslona traju godinu dana. Ako odaberete “Zapamti me”, vaša prijava će trajati dva tjedna. Kolačići prijave bit će uklonjeni ako se odjavite iz svog računa.

Dodatni kolačić bit će spremljen u vašem pregledniku ako uređujete ili objavite članak. Ova kolačić ne sadrži osobne podatke i označava ID posta čiji ste sadržaj upravo uredili. Ističe nakon jednog dana.

Ugrađeni sadržaj s drugih web-stranica

Članci na ovom web mjestu mogu uključivati ugrađeni sadržaj (npr. videozapise, slike, članke itd.). Ugrađeni sadržaj s drugih web stranica ponaša se kao da je posjetitelj posjetio drugu web stranicu.

Ove web-stranice možda prikupljaju podatke o vama, koriste kolačiće, imaju ugrađeno dodatno praćenje od trećih strana, i nadgledaju vašu interakciju s tim ugrađenim sadržajem, uključujući praćenje vaše interakcije s ugrađenim sadržajem ako imate račun i prijavljeni ste na web-stranici.

S kim dijelimo vaše podatke?

Ako zatražite ponovno postavljanje lozinke, vaša IP adresa bit će uključena u poruku e-pošte za ponovno postavljanje.

Koliko dugo čuvamo vaše podatke

Komentar i njegovi metapodaci se zadržavaju neograničeno vrijeme ako ostavite komentar. Ovo radimo kako bismo automatski prepoznali i odobrili svaki komentar koji slijedi umjesto da ih držimo u redu za moderaciju.

Za korisnike koji se prijave na wp-signup.php na našoj web stranici (ako ih ima), također pohranjujemo osobne informacije koje navedu u svojim korisničkim profilima. Svi korisnici mogu u bilo kojem trenutku vidjeti, urediti ili izbrisati svoje osobne informacije (osim što ne mogu promijeniti svoje korisničko ime). Web stranice administratori također mogu vidjeti i uređivati te informacije.

Kakva prava imate nad svojim podacima?

Ako imate račun na ovoj stranici ili ste ostavili komentare, možete zatražiti primanje izvezenih datoteka osobnih podataka koje čuvamo o vama, uključujući sve podatke koje ste nam pružili. Također možete zatražiti da izbrišemo sve osobne informacije koje o vama posjedujemo. Ovo ne uključuje podatke koje moramo zadržati u administrativne, pravne ili sigurnosne svrhe.

Kamo se šalju vaši podaci?

Komentari posjetitelja mogu se provjeriti putem automatske usluge za otkrivanje neželjene pošte.