Pravila upotrebe

erjavcevakoca.hr pravila upotrebe

(Kao i za bilo koji drugi domen sa istim sadržajem na različitim ili istim jezicima, poput vrsic.si, vrsicpass.com, erjavcevakoca.hr, itd.)

(Dalje u tekstu: pružatelj usluga i web stranica)

 • Što su kolačići?
 • Vrste kolačića
 • Strogo nužni kolačići
 • Performančki i funkcionalni kolačići
 • Ciljani / oglašivački kolačići
 • Privatnost korisnika
 • Newsletteri
 • Sigurnost web stranice
 • Sigurnost
 • Paypal
 • Kvaliteta usluge
 • Zaštita kupaca
 • Sigurna veza HTTPS: // ili SSL
 • Uvjeti korištenja
 • Žalbe / Politika povrata
 • Uvjeti korištenja
 • Uporaba storitve
 • O nama
 • Kontakt

Kolačići su tekstualne datoteke koje se šalju s web stranice i pohranjuju u korisnikovom web pregledniku. Pohranjuju se na korisnikovom računalu i omogućuju analizu korisnikovih posjeta web stranicama, broj posjeta i interese korisnika. Kolačići spremaju osnovne informacije o aktivnostima pregledavanja korisnika, poput naziva posjećenih web stranica. Sadržaj kolačića se sprema u zasebnu mapu na korisnikovom računalu. Ove datoteke sadrže detaljne informacije o posjećenim web stranicama, datum i vrijeme posjeta. Administrator posjećene web stranice također sprema podatke.

Korisnici mogu odabrati različite postavke i upravljati, brisati ili onemogućiti kolačiće, ali neće moći koristiti sve usluge koje pruža web stranica ako se odluče za to. Web preglednici su primarno postavljeni da prihvate kolačiće, ali odbiju kolačiće treće strane.

Ove kolačiće uvijek su omogućeni i ključni su za redovni rad web stranice i osnovne značajke. Uključuju kolačiće koji omogućuju korisnicima pretraživanje bez prekida, čak i ako istovremeno koriste druge web stranice. Oni omogućuju neometan prijavak i odjavu, povećavaju sigurnost i usklađenost s propisima o zaštiti privatnosti.

Ovi kolačići poboljšavaju funkcionalnost posjećene web stranice i omogućuju web stranici da zapamti vaše postavke. Ove kolačiće poboljšavaju funkcionalnost posjećene web stranice i omogućuju web stranici da zapamti vaše postavke. Pomažu poboljšati brzinu web stranice ili vašeg pregledavanja, pamte često posjećene web stranice i pomažu vam da se povežete sa svojim društvenim mrežama. Ako su ovi kolačići onemogućeni, pregledavanje interneta može biti sporije, reklame mogu biti neprimjerene, a povezivanje s društvenim mrežama kao što su Facebook, Google+, Instagram, Pinterest, Twitter i drugima može biti neefikasno.

Ovi kolačići prikupljaju informacije koje se koriste za prikazivanje oglasa koji su relevantniji za vas i vaše interese na i izvan web stranice. Prikupljeni podaci su anonimni i ne sadrže osobne podatke koji su možda bili dostavljeni web mjestu. Ako se ovi kolačići onemoguće, oglasi možda neće biti relevantni za vaše preferencije.

Izjava se odnosi na sve podatke koje korisnik unese na web stranicu, a koji su zatim spremljeni u bazu podataka erjavcevakoca.hr.

Sve prikupljene osobne podatke koristimo isključivo za poslovanje i rad web stranice. Međutim, zadržavamo pravo na dostavu potrebnih podataka prodavačima, bankama, sustavima povezanim s plaćanjem i kupnjom te svim ustanovama koje su zakonom potrebne.

Prilikom registracije korisnik pristaje primati biltene, ali se može odjaviti u bilo koje vrijeme. E-pošta je osigurana sustavom Chimpmail ili sličnim, što korisnicima omogućuje registraciju ili odjavu s newslettera. Newsletteri sadrže samo sadržaj koji se odnosi na proizvode / usluge web mjesta i primaju se najviše jednom tjedno. erjavcevakoca.hr ne može biti odgovoran za štetu ili zahtjeve koji proizlaze iz prijevare ili zlouporabe njegove web stranice. Otvoreni javni podaci na našoj web stranici mogu biti dostupni korisnicima ili trećim stranama i mogu se prenijeti na druge web stranice.

Administrator web stranice erjavcevakoca.hr štiti podatke korisnika i traži samo potrebne podatke za uspješno poslovanje. Kupci su obaviješteni o svrsi korištenja podataka i mogu odabrati koje se podatke koristi u marketinške svrhe. Kupci su obaviješteni o svrsi korištenja podataka i mogu odabrati koje podatke koristiti u marketinške svrhe. Osim toga, kupci također mogu odabrati koje značajke žele biti obaviještene. Sva informacija je sigurno zaštićena i dostupna zaposlenicima kako bi obavili svoje dužnosti. Kao pružatelj usluga, mi smo odgovorni za privatnost korisnika u skladu s primjenjivim zakonima i etičkim poslovnim praksama..

Paypal obavlja sve transakcije, dizajnirane tako da podaci kreditne kartice ostaju privatni između kupujuće strane i prodavatelja. Niti administrator niti zaposlenici ne mogu vidjeti podatke o kreditnoj kartici. Ovi podaci se također ne pohranjuju nigdje na našoj web stranici.

Nudimo garanciju sigurnosti. Osim toga, nastojimo osigurati da se oglašavanje pouzdanih prodavača objavljuje samo na našoj stranici. Trajno zadržavamo dio plaćanja od prodavatelja u slučaju kasnijih sporova ili povrata kupnje proizvoda. U takvim slučajevima, uvijek štitimo kupca.

Naša web stranica koristi kodirane veze, poboljšavajući sigurnost i zaštitu pružatelja usluga, prodavača i kupaca. Šifrirani podaci kao što su lozinke kodiraju se prema najvišim standardima kodiranja i kao takvi su nepristupačni i nevidljivi svima, uključujući i administratora web stranice. Više informacija o SSL sigurnosti.

erjavcevakoca.hr prodaje proizvode / usluge putem web stranice u ime partnerskih ugovornih stranaka / prodavatelja. Ugovorni partneri (u daljnjem tekstu prodavatelji) se obvezuju pri samom posjetu, korištenju ili registraciji te potvrđuju da su pročitali, razumjeli i prihvatili uvjete poslovanja i prodaje opisane na ovoj web stranici.

Kada prodavatelj objavi oglas, smatra se da je prihvatio uvjete poslovanja opisane na ovoj web stranici.

Računi za kupnju proizvoda i / ili usluga uvijek se izdaju isključivo od strane prodavatelja. Kupac i prodavač rješavaju sve potencijalne probleme nakon kupnje sukladno zakonima o zaštiti potrošača i unutar zakonskog jamstvenog roka.

Kupci se moraju registrirati na web stranici kako bi kupovali proizvode i / ili usluge. Kupnja bez registracije na web stranici nije moguća.

Korištenjem ove web stranice smatra se da je kupac pročitao, razumio i prihvatio uvjete i odredbe.

U slučaju bilo kakvih problema nakon kupnje, kupac bi trebao direktno kontaktirati prodavatelja.

Otkazivanje rezervacije 30 dana ili više nakon prvotnog datuma dolaska može biti naplaćeno do 30%.
Otkazivanje rezervacije manje od 14 dana od datuma dolaska može biti naplaćeno do 50%.
Otkazivanje rezervacije manje od 7 dana nakon izvornog datuma dolaska može biti naplaćeno do 100%.

Sve usluge ponuđene na web stranici od strane erjavcevakoca.si su usluge upravljanja web stranicom, nadzora financijskih transakcija, organizacije, interveniranja u objavljivanju proizvoda, prodaje i promocije oglasa. Kupci i prodavači se slažu da će primati bilten i / ili SMS obavijesti. Kupci i prodavači se mogu odjaviti od svih baza podataka za obavještavanje putem e-pošte i / ili SMS-a i zatvoriti svoje korisničke račune na web mjestu u bilo kojem trenutku.

Uvjeti korištenja primjenjuju se na sve korisnike web stranice (prodavatelje, kupce, posjetitelje). Korištenjem web stranice i rezerviranjem, korisnik se slaže s čitanjem, razumijevanjem i prihvaćanjem uvjeta korištenja. U slučaju neslaganja s uvjetima korištenja, korisnik mora napustiti web stranicu i nije mu dopušten pristup i korištenje iste.

erjavcevakoca.hr zadržava pravo izmjene bilo kojeg dijela web stranice i brisanje bilo kojeg sadržaja bez prethodne obavijesti, uključujući uvjete korištenja. U slučaju nastavka korištenja web stranice, usprkos prethodnom isključenju s web stranice, korisnik automatski prihvaća nove uvjete korištenja. Korisnik je odgovoran za zaštitu svojih korisničkih imena i lozinki za pristupanje web stranici. Korisnik je također svjestan mogućih tehničkih problema s web stranicom i razumije da erjavcevakoca.hr nije odgovoran za njih. Web stranicu treba koristiti u skladu sa zakonima Republike Slovenije i temeljnim moralnim i etičkim načelima. Korisnik ne smije djelovati štetno ili obavljati bilo kakve opasne internetske aktivnosti ili napade na web stranicu. Korisnik mora poštivati druge korisnike. Diskriminatorni jezik neće se tolerirati i odmah će biti kažnjiv zabranom daljnjeg korištenja web stranice. erjavcevakoca.hr zadržava pravo da blokira takve korisnike i izbriše njihove račune i podatke. Bilo koja od gore navedenih ili sličnih aktivnosti automatski se kažnjava brisanjem računa ugroženog korisnika. Žalbe nisu moguće. Svi sadržaji objavljeni na web stranici su vlasništvo erjavcevakoca.hr i zaštićeni su zakonom. Takvi materijali mogu se koristiti samo uz dopuštenje erjavcevakoca.hr (autora i vlasnika web stranice), koji zadržava sva prava na web stranicu, tekst i slikovne sadržaje. Svako kopiranje, reproduciranje, prijenos ili izmjena sadržaja bez prethodne pisane autorizacije od strane erjavcevakoca.hr je zabranjeno.

erjavcevakoca.hr nije odgovorna za točnost informacija na svojoj web stranici. Korištenje web stranice je na vlastitu odgovornost korisnika. erjavcevakoca.hr is not liable for any damages from the website’s usage. Ovo uključuje, ali nije ograničeno na, brisanje podataka, viruse, tehničke probleme, greške, propuste, krađu, prekid rada, ažuriranja, kvarove, dovršenje poslovanja, neovlašteni pristup ili bilo koje druge oblike zloupotrebe.

erjavcevakoca.hr kontrolira sve sadržaje kako bi osigurao sigurnost i poštivanje relevantnih zakona Republike Slovenije. U skladu s time, erjavcevakoca.hr zadržava pravo brisanja bilo kojeg sadržaja, korisničkog računa i / ili sprečavanja pristupa bez prethodne obavijesti. Korisnik se slaže da su svi sadržaji javni i stoga nisu povjerljivi. erjavcevakoca.hr nije odgovoran za dodatni sadržaj koji korisnik objavi na web stranici ili za dopisivanje između korisnika. Stoga, erjavcevakoca.hr nije odgovoran za moguće troškove ili štetu proizašlu iz upotrebe web stranice ili bilo kojih informacija pronađenih na web stranici.

Korištenje web stranice je ograničeno na osobe starije od 18 godina.

Prilikom posjeta našoj web stranici, korisnik se slaže da je u potpunosti pročitao, razumio i prihvatio uvjete poslovanja.

erjavcevakoca.hr nastoji riješiti sve sporove prijateljski. U slučajevima gdje je nemoguće riješiti spor na prijateljski način, spor se rješava pod sudskom jurisdikcijom u Ljubljani, Slovenija, Europa.

Erjavčeva planinska koča
Iztok Kurnik s.p.
Jelovškova ulica 21
1000 Ljubljana
Slovenija, EU

Broj PDV-a: SI72785446
Broj bankovnog računa: DE86100110012625017504
Broj registracije: 9085645000

Ako imate pitanja, kontaktirajte nas na inifo[at]erjavcevakoca.com ili nazovite +386.70.69.00.69.

Zadnja promjena: Četvrtak, 30. ožujka 2022.