Prilikom obilaska prijevoja Vršič

When visiting Vršič pass

Prilikom obilaska prijevoja Vršič

Prilikom obilaska prijevoja Vršič

Prilikom obilaska prijevoja Vršič

Posjet Vršiču u Sloveniji obećava nezaboravno iskustvo bez obzira na godišnje doba, budući da ovaj kultni planinski prijevoj nudi prekrasne vidike i mnoštvo aktivnosti tijekom cijele godine.

Posjetite prijelaz Vršič ljeti

Kada posjećujete Vršič? Tijekom ljetnih mjeseci prijevoj Vršič raj je za ljubitelje outdoora . Snježni vrhovi ustupaju mjesto zelenim livadama prošaranim raznobojnim poljskim cvijećem, stvarajući alpski krajolik savršen za sliku. Pješačke staze presijecaju područje, nudeći mogućnosti za šetnje ili izazovna putovanja kroz Julijske Alpe. Prijevoj je ulaz u Nacionalni park Triglav , gdje posjetitelji mogu istraživati ​​netaknuta jezera, bučne vodopade i bujne šume prepune divljih životinja. Penjanje po stijenama, brdski biciklizam i paragliding popularne su aktivnosti za one koji traže avanturu usred zapanjujuće prirodne ljepote.

YouTube player
When visiting Vršič pass

Posjetite prijelaz Vršič zimi

Kada posjećujete Vršič? Zimi se prijelaz Vršič pretvara u snježnu zemlju čudesa koja osvaja posjetitelje svojom spokojnom ljepotom. Prijevoj je utočište za entuzijaste zimskih sportova, nudeći vrhunske mogućnosti skijanja i bordanja u obližnjim odmaralištima kao što su Kranjska Gora i Bovec. Skijaško trčanje, hodanje na krpljama i vožnja motornim sanjkama popularne su aktivnosti koje posjetiteljima omogućuju istraživanje zimskog krajolika vlastitim tempom. Ugodni planinski domovi i kolibe pružaju toplinu i gostoprimstvo nakon avanture na otvorenom, pozivajući goste da se opuste uz vatru i uživaju u izdašnoj alpskoj kuhinji.

YouTube player

Posjetite prijelaz Vršič bilo kad između

Kada posjećujete Vršič? Bez obzira na doba godine, Vršič osvaja svojim prekrasnim krajolikom i mirnim ambijentom. Proljeće i jesen donose svoje čari, s krajolikom koji oživljava jarkim cvjetovima ili obojenim u vatrene nijanse jesenskog lišća. Slikovite vožnje duž prijevoja nude panoramski pogled na okolne planine i doline, pružajući prilike tijekom cijele godine za fotografiranje i razgledavanje. Bilo da tražite avanturu ili želite uroniti u ljepotu prirode, prijelaz Vršič nudi za svakoga ponešto, što ga čini destinacijom koju morate posjetiti u Sloveniji bez obzira na godišnje doba.

Kada bismo posjetili kao domaći?

1. siječnja – 31. ožujka – Zimska sezona – Nema gužve

1. travnja – 14. travnja – ZATVORENO

15. travnja – 15. svibnja – Izvan sezone – Nema gužve

15. svibnja – 1. rujna – Visoka sezona

1. rujna – 31. listopada – Izvan sezone – Nema gužve

1. studenog – 30. studenog – ZATVORENO

1. prosinca – 31. prosinca – Zimska sezona – Nema gužve

YouTube player

Smještaj u planinarskom domu

Izleti i planinarenja na karti

Izleti i planinarenja na karti

Slovenia (hr) Placeholder
Slovenia (hr)

Vaše sljedeće odredište u Sloveniji?

Erjavceva mountain hut at Vrsic pass in summer

Erjavčeva planinarska kuća radi cijelu godinu. Rezervirajte svoj boravak i provedite neko vrijeme u prirodnom raju Nacionalnog parka Triglav (UNESCO) u blizini Kranjske Gore na planinskom prijevoju Vršič u srcu Nacionalnog parka Triglav.

Rezervirajte svoj boravak
Send this to a friend