Sauna i jacuzzi

Sauna and Jacuzzi

Sauna i jacuzzi

Sauna i jacuzzi

Nije tajna da su saune i jacuzziji u inozemstvu odavno prestali biti tabu, nego dobrodošao dodatak turističkim kolibama i domovima.

Još ga nemamo, ali razmišljamo o tome.

Sauna i jacuzzi

[totalsurvey id=”9″][/totalsurvey]
Sauna and jacuzzi at Erjavčeva mountain hut

Sauna i jacuzzi

Usred zadivljujućeg krajolika nacionalnih parkova u susjednim zemljama , kućice sa saunama i hidromasažnim kadama nude izuzetan spoj opuštanja i luksuza na pozadini prirodne ljepote koja oduzima dah.

Njihovi surovi vrhovi i zelene doline pružaju idilično okruženje onima koji traže utočište od užurbanosti svakodnevnog života. Kućice sa saunama i hidromasažnim kadama u ovom slikovitom okruženju predstavljaju utočište mira i pomlađivanja.

Uz saune, primamljive hidromasažne kade s pjenušavom vodom i umirujućim mlaznicama pozivaju goste da uživaju u blaženom opuštanju. Okruženi veličanstvenim vrhovima Julijskih Alpa , možete uroniti u hidromasažnu kadu i doživjeti nezaboravan događaj u kojem svjetovne brige izmiču u zagrljaju prirodne veličanstvenosti.

Bilo da je riječ o svježem zimskom zraku ili živim bojama ljeta, kućice nude privlačno utočište za putnike željne avanture i opuštanja. Nakon pješačenja alpskim livadama ili skijanja niz pahuljaste padine, obećanje privatne saune i hidromasažne kade čeka vas, obećavajući obnovu i pomlađivanje.

Dok sunce zalazi iza visokih vrhova , gosti se mogu ugrijati u toplini saune koja svojom nježnom toplinom čisti tijelo i dušu. A kada se zvijezde pojave na noćnom nebu, hidromasažna kada vas čeka, čije mirne vode nude utočište ispod širokog horizonta nezaboravne prirode Nacionalnog parka Triglav .

U kućicama skrivenim među dolinama nacionalnog parka, spoj prirodne ljepote i modernog komfora stvara nezaboravno utočište. Sa saunama i hidromasažnim kadama kao dragocjenim dodacima, ove kućice nude utočište u kojem se isprepliću čuda prirode i udobnosti opuštanja, pozivajući goste da urone u vječnu ljepotu planina .

Smještaj u planinarskom domu

Izleti i planinarenja na karti

Izleti i planinarenja na karti

Slovenia (hr) Placeholder
Slovenia (hr)

Vaše sljedeće odredište u Sloveniji?

Erjavceva mountain hut at Vrsic pass in summer

Erjavčeva planinarska kuća radi cijelu godinu. Rezervirajte svoj boravak i provedite neko vrijeme u prirodnom raju Nacionalnog parka Triglav (UNESCO) u blizini Kranjske Gore na planinskom prijevoju Vršič u srcu Nacionalnog parka Triglav.

Rezervirajte svoj boravak
Send this to a friend