Sustav rezervacija

Reservation system

Sustav rezervacija

Sustav rezervacija

Prije dvije godine, kada smo uveli online booking i online sustav na Erjavčevoj planinarskoj kući , naišli smo na veliko negodovanje nekih pojedinaca, na naše iznenađenje.

Sustav rezervacija

Sustav je značajno olakšao proces rezervacije i učinio ga preciznijim. Vjerovali smo da su dani kada su se rezervacije za 60 kreveta ručno zapisivale u bilježnicu davno prošli. Štoviše, “riješili smo se” brojnih gostiju koji su željeli telefonski rezervirati, a nisu se uopće pojavili.

Više od polovice takvih gostiju predstavljalo je izniman i nepotreban gubitak prihoda za dom.

Dakle, možemo ostaviti sve rezerve iza sebe i prepustiti aplikaciji da to riješi, a mi možemo uštedjeti vrijeme da radimo nešto korisnije.

Tu je i pogodnost za goste koji mogu vidjeti dostupne smještajne jedinice i rezervirati ih za svoje potrebe.

Za veće grupe, planinske vodiče, planinske treninge i slično, još uvijek možemo dogovoriti posebne ponude i ponude telefonom ili e-mailom.

YouTube player

Sustav također omogućuje korištenje različitih globalnih online kanala za rezervacije kao što su Booking.com , Airbnb.com , HostelWorld.com i drugi, koji su ključni za opstanak planinarskih domova.

Nakon dvije godine korištenja sustava, iz Planinske zveze Slovenije dobili smo poruku da će od ove godine svi planinarski domovi koristiti isti sustav, a online rezervacije će postati redovita praksa, što srdačno pozdravljamo.

Sustav značajno smanjuje vrijeme utrošeno na rezervacije i minimizira potencijalne greške pri unosu na minimum. To koristi i čuvarima koliba i samim gostima.

Smještaj u planinarskom domu

Izleti i planinarenja na karti

Izleti i planinarenja na karti

Slovenia (hr) Placeholder
Slovenia (hr)

Vaše sljedeće odredište u Sloveniji?

Erjavceva mountain hut at Vrsic pass in summer

Erjavčeva planinarska kuća radi cijelu godinu. Rezervirajte svoj boravak i provedite neko vrijeme u prirodnom raju Nacionalnog parka Triglav (UNESCO) u blizini Kranjske Gore na planinskom prijevoju Vršič u srcu Nacionalnog parka Triglav.

Rezervirajte svoj boravak
Send this to a friend