Prolaze kamere uživo s Vršiča

KAMERE UŽIVO sa Vršič prolaza

Kamere uživo s prijevoja Vršič - Erjavčeva planinarska kuća - 1525 m od 1901.

Kamere uživo s prijevoja Vršič - Prema Prisanku - Prisojnik

Planina Prisank (također poznata kao Prisojnik) istaknuti je vrh koji se uzdiže u Julijskim Alpama unutar Nacionalnog parka Triglav , Slovenija. S visinom od 2.547 metara , prepoznatljiva je po svom osebujnom izgledu i jedna je od najzapaženijih planina u području doline Kranjske Gore . Prisank je poznat po svom prirodnom prozoru, Prisankovom prozoru , velikoj rupi u boku planine i kamenom licu u planini zvanom Ajdovska deklica koja je postala simbol planine i popularan cilj planinara i penjača.

Kamere uživo s prijevoja Vršič - Prema Vratcima

Vratca, visoka 1.807 metara, dio su slovenskog dinamičnog i slikovitog krajolika Julijskih Alpa. Naziv “Vratca” nije tako široko prepoznat u ovom kontekstu, mogao bi se odnositi na specifične vrhove ili područja unutar alpskog lanca koje planinari i planinari često traže zbog njihove prirodne ljepote i izazova koje predstavljaju. Ova područja poznata su po tome što nude pristup netaknutoj prirodi, panoramski pogled na doline i spokojnu ljepotu alpskog krajolika.

Želimo da što bolje zamislite lokaciju Erjavčeve planinske kuće u Nacionalnom parku Triglav između Kranjske Gore , Bovca i doline Trente ako nas dolazite prvi put posjetiti. Zagrizite i pogledajte naše kamere uživo i videozapise.

Ako ste redoviti posjetitelj ili mještanin, kamere uživo pružaju vam savršene vremenske uvjete na prijevoju Vršič u stvarnom vremenu.

Slike i videi su ovdje više radi zabave. Oni vam mogu pokazati neke dragocjene trenutke o životu u planinama koje želimo podijeliti s vama.

Videozapisi planinarske kuće Erjavčeva koča

Erjavčeva koča YouTube kanal. Smiješni videi, neki s naših putovanja , neke informacije o životu u planinama. Ne propustite pogledati kamere i video snimke Erjavčeve planinarske kuće…