Vršič Kranjska Gora karta Slovenije

Vršič Kranjska Gora karta Slovenije

Vršič Kranjska Gora karta Slovenije

Vršič Kranjska Gora karta Slovenije

Vršič Kranjska Gora karta Slovenije

Ova je karta osmišljena kako bi zadovoljila različite potrebe naših gostiju, bilo da radije istražuju planinski prijevoj Vršič, Kranjsku Goru i obližnja mjesta na ležernom kružnom putovanju, pješice, biciklom ili automobilom .

Prijevoj Kranjska Gora i Vršič

Bilo da ste planinar, biciklist ili kulturni entuzijast, Julijske Alpe imaju za svakoga ponešto. Istražite naše pješačke staze, biciklističke i brdsko biciklističke staze te posjetite naše planinarske domove, prirodne i kulturne znamenitosti, muzeje, vidikovce i kampove. Ne zaboravite pogledati jedini slovenski nacionalni park Triglav .

Triglav je najviša planina u Sloveniji, Škrlatica je druga po visini, a neke druge, kao što su Prisank , Mala i Velika Mojstrovka, te najlakša, ali najpopularnija Slemenova Špica , dostupne su od Erjavčeve planinske kuće kao polazišta s prijevoja Vršič .

Jedan od vrhunaca karte je Erjavčev planinarski dom , jedinstveni dragulj koja je jedina koliba otvorena tijekom cijele godine na području od Mojstrane do Kranjske Gore i Trente . Nudi uistinu posebno iskustvo.

Kako doći do prijevoja Vršič – Rezervirajte smještaj u planinarskom domu

Vršič Kranjska Gora karta Slovenije

Posjetite Erjavčevu planinarsku kuću

Karta Slovenije Vršič Kranjska Gora bitan je vodič za posjetitelje željne istraživanja prekrasnih krajolika planinskog prijevoja Vršič, Kranjske Gore i okolnih područja. Bilo da putujete pješice, biciklom ili automobilom, ova karta nudi detaljne rute za planinarenje, vožnju biciklom i panoramske vožnje. Ističe prirodne i kulturne atrakcije, uključujući Nacionalni park Triglav, jedini nacionalni park u Sloveniji, i istaknute vrhove poput Triglava i Škrlatice. Erjavčev planinarski dom otvoren je tijekom cijele godine tako da je to jedinstveno polazište za avanturiste. Ova karta je pristupnik mnogim iskustvima, osiguravajući da svaki posjetitelj može pronaći nešto u čemu će uživati.

Erjavčeva's mountain hut @ Vršič pass

Rezervirajte svoj boravak u Erjavčevoj planinarskoj kući i živite i putujte kao domaći

Smještaj u planinarskom domu

Izleti i planinarenja na karti

Izleti i planinarenja na karti

Slovenia (hr) Placeholder
Slovenia (hr)

Vaše sljedeće odredište u Sloveniji?

Erjavceva mountain hut at Vrsic pass in summer

Erjavčeva planinarska kuća radi cijelu godinu. Rezervirajte svoj boravak i provedite neko vrijeme u prirodnom raju Nacionalnog parka Triglav (UNESCO) u blizini Kranjske Gore na planinskom prijevoju Vršič u srcu Nacionalnog parka Triglav.

Rezervirajte svoj boravak